Segueix-nos a les xarxes socials:

La pluja fa ajornar el Figueres-Sabadell B

Els forts aiguats caiguts durant aquest cap de setmana obliguen a cancel·lar més d'una vintena de partits entre Segona i Tercera Catalana, especialment a l'Alt Empordà Les categories de futbol base també queden molt afectades

La pluja fa ajornar el Figueres-Sabadell Bue figueres

La pluja va ser la gran protagonista de la jornada futbolística, ja que un bon nombre de partits es van haver de suspendre a causa al temporal de llevant que, aquest cap de setmana, hi ha hagut a les comarques gironines.

Cap categoria s'ha salvat de les inclemències meteorològiques i el Figueres, de Tercera Divisió, va haver de suspendre el compromís que tenia ahir a la tarda davant el Sabadell B perquè les instal·lacions de l'estadi de Vilatenim, així com els seus accessos havien quedat impracticables.

A Primera Catalana, el temporal va forçar a ajornar el compromís que La Jonquera tenia amb el Mollet.

A Segona Catalana va haver-hi dos partits que, encara que s'havien començat a jugar, la forta pluja va obligar a suspendre's. El Tordera-Aro, que es va suspendre quan mancaven set minuts per la finalització del partit. El resultat era d'empat a un gol. En l'altre duel de Segona suspès, el Calonge superava per 1 gol a 0 al Quart en el moment en què es va aturar el partit, al minut 52.

A Tercera Catalana el grups més perjudicats van ser els que tenien equips de l'Alt Empordà i de la Garrotxa. En el cas del grup 15 es van arribar a suspendre cinc partits: Empuriabrava-Juncària, Borrassà-Sant Pere Pescador, Cornellà delTerri-Cistella, Viladamat-Palafrugell i Cabanes-Agullana. En el grup 16, els partits suspesos només van ser tres, el Silenc-Maçanet, el Vidrerenca-Sant Antoni i el Farners-Blanes, mentre que el grup 17 va veure com s'ajornaven sis partits: Santa Pau-Bosc de Tosca, Atlètic Banyoles-Caldes de Malavella, Santjoanenc-Porqueres, Vilobí-Les Preses, Maià-Cassà i Fornells-Sant Esteve de'n Bas. També es van haver de suspendre fins a vint partits dels diversos grups de Quarta Catalana.

Ara els equips implicats i la Federació Catalana de Futbol s'hauran de posar d'acord en la data en què es jugaran els partits corresponents a aquesta jornada.

Prem per veure més contingut per a tu