Segueix-nos a les xarxes socials:

A fer bo el punt de Mallorca

Els de Rodri reben l'Eldenc aquesta tarda al Municipal amb tots els jugadors disponibles i amb ganes de seguir acostant-se a la zona alta de la classificació, que ara està sis punts per sobre

A fer bo el punt de Mallorcadiario de mallorca

L'Olot vol mirar de fer vàlid, davant l'Eldenc, el punt aconseguit el passat diumenge a Son Bibiloni, davant un Mallorca B que va veure com els garrotxins erraven un penal amb el 0-1 al marcador i els permetien tornar a entrar al partit per a poder aconseguir l'empat.

Així, doncs, amb l'empat sumat, que s'ha de fer bo aquesta tarda (16:30) al Municipal, l'Olot va quedar a sis punts de la quarta posició, que dóna accés al play off d'ascens, fita a la que intentarà arribar abans no acabi la temporada.

Superada la crisi de resultats que va acabar provocant el canvi d'entrenador, l'Olot ha allunyat la zona de descens i, tot i que encara amb la boca petita, aspira a protagonitzar una segona volta d'alt nivell per acabar la lliga entre els quatre primers.

Davant seu, avui, hi haurà l'Eldenc. Els alacantins, quinzens amb vint-i-sis punts, encadenen sis jornades consecutives sense conèixer la derrota (dues victòries i quatre empats) i els dos últims empats, davant rivals com Lleida i Alcoià mostren la qualitat del conjunt que es desplaça aquesta tarda a Olot.

Els locals, però, són conscients que, a més de seguir l'estela dels capdavanters, una victòria els deixaria a vuit punts del seu rival d'aquesta tarda i oblidarien definitivament el temor del descens. En el partit de la primera volta la victòria va ser per l'Olot (0-1) gràcies a un gol de Carlos Martínez.

Per afrontar el duel, Rodri té tota la plantilla disponible, un cop recuperats Uri Santos i David López, i podria ser que també convoqués l'última incorporació de l'equip, el senegalès Sana N'Diaye, cedit pel Cadis. El duel es juga en horari de tarda (16.30).

Prem per veure més contingut per a tu