Segueix-nos a les xarxes socials:

La derrota de l'Hércules deixa l'Olot a 4 punts de la promoció

Els resultats d'aquesta jornada han minimitzat els efectes de la derrota que va patir al camp de l'Huracan València

Els resultats d'aquesta jornada han minimitzat els efectes de la derrota que l'Olot va patir al camp de l'Huracan València. L'Hércules, equip que estava en quarta posició, a tres punts dels garrotxins i marcava la separació amb el play-off d'ascens, va caure derrotat en la seva visita al camp del Sant Andreu i va cedir la quarta posició al Badalona, que va aconseguir una meritòria victòria al camp del Vila-real B el passat dissabte (1-2).

D'aquesta manera l'Olot, només perd un punt respecte les posicions de promoció, que té ara a quatre punts de distància, doncs, després de disputar-se 25 jornades, els de Rodri sumen 35 punts, per 39 del Badalona.

D'entre els quatre primers classificats, posicions que dónen dret a jugar la promoció d'ascens a Segona Divisió A, el quart lloc és el que més balla, doncs, de moment, les tres primeres posicions semblen ben sòlides, doncs tant Nàstic de Tarragona, com Lleida i Huracan segueixen forts a la part alta. Els tarragonins son líders en solitari (49 punts) i tenen el cinquè lloc a onze punts, mentre que els lleidatans sumen 45 punts i els valencians, amb 43, es mostren molt regulars les últimes jornades.

Prem per veure més contingut per a tu