Segueix-nos a les xarxes socials:

Alsina: "Ells han estat molt superiors"

El tècnic del Llagostera considera que el triomf de l'Albacete va ser "merescut" i admet que al seu equip li cal treballar per "canviar el rumb"

Alsina: "Ells han estat molt superiors"

Hi ha evidències que no es poden amagar. I precisament amagar-se és el que no va voler fer ahir Oriol Alsina. Només acabar el partit, el tècnic del Llagostera va reconèixer sense embuts que "a la primera part l'Albacete ha estat molt superior a nosaltres. Ha estat molt millor. No hi ha res més a dir. La derrota és del tot merescuda".

Admetre la derrota mai és una cosa fàcil, ni agradable. En tot cas, Alsina no només ho va fer, sinó que a més va anar una mica més enllà i va afegir que "ells ens han generat moltes vegades situacions de 3 contra 2 i 2 contra 1 que malauradament ens han fet molt mal. Ens han passat per sobre. Aquesta és la veritat". Com també ho és que a la segona part, el Llagostera va oferir alguna cosa més. "En el segon temps, nosaltres hem competit molt millor. Hem tingut les nostres ocasions. N'hem tingut una de molt clara d'Aimar, i una altra de Mosquito per poder empatar, però no ho hem fet. De fet, sent sincer, tampoc hauria estat massa just, perquè insisteixo que a la primera part l'Albacete ha estat millor".

Preguntat per les sensacions després d'encaixar la tercera derrota a la lliga en quatre jornades, Alsina va voler recordar que per ell "l'Albacete és un dels millors ?equips jugant a futbol de la categoria. Ens han creat molt perill, nosaltres hem intentat algunes coses, els canvis ens han anat molt bé, però ja teníem el partit en contra, i no hem pogut fer-hi res. Nosaltres no hem sabut sortir a la contra. A més, perdíem la pilota amb molta rapidesa, i tot això ha influenciat. És evident que ens toca millorar tot això, si volem millorar i créixer com a equip".

Sobre la falta de gol, Alsina va voler treure pilotes fora dient que "de cinc partits oficials hem aconseguit guanyar-ne dos i per tant, no tot és negatiu". En canvi, sí que va voler anar una mica més enllà en altres línies, i abans d'acabar la seva intervenció, Alsina va deixar clar que "hem demostrat que podem fer-ho bé. Hi ha molts jugadors que estan posats a la feina. La competència és molt dura. Segur que la setmana vinent -el Llagostera rep el Tenerife al Palamós-Costa Brava- hi haurà canvis, ja que la gent que ha sortit avui -ahir- des de la banqueta ho ha fet molt bé. A poc a poc, hem d'intentar assemblar-nos al Llagostera de la temporada passada, i treure petroli de cada jornada", va sentenciar.

Prem per veure més contingut per a tu