Segueix-nos a les xarxes socials:

El CT Girona és la seu fins diumenge del campionat català de tennis

El CT Girona és la seu fins diumenge del campionat català de tennisct girona

El CT Girona acull fins el proper diumenge el Campionat de Catalunya de tennis, amb entrada gratuïta per a tots els aficionats. Ahir es va viure una jornada molt ventosa que es va caracteritzar pels partits curts i de resultats contundents.

En el quadre masculí destacava la victòria del jugador de Roses i cap de sèrie nº1 d'aquesta fase Eduard Güell, al seu antic entrenador Dino Callone per un contundent 6-1 i 6-0. Güell va destacar ja de petit al CT Aeròdrom d'Empuriabrava. Ara té 17 anys i és un dels 3 jugadors de tot l'Estat que s'entrena al CAR de Sant Cugat, una de les promeses del tennis gironí, català i espanyol. L'altre jugador gironí, Lionel Videla (també del CT Aeròdrom) es va desfer de Nikolas Sanchez per 6-2 i 7-5.

Del quadre femení en destaca la victòria de la jugadora del CT Salt, Polina Miroshnichenko contra Andrea Ribalta per 6-1 i 6-0. Polina que és la cap de sèrie nº 6, d'origen ucraïnès, va començar al CT d'Aro i ara és a Salt de la mà del seu entrenador Gerard Ventura.

D'aquests dos quadres de 32 jugadors/es en quedaran quatre que s'enfrontaran als 4 caps de sèrie que entren en joc a partir d'aquesta ronda. Cal destacar que els que s'incorporen a la competició són tennistes de primer nivell com Albert Ramos, Oscar Hernández, Marc Fornell i Pol Toledo. En noies, Guiomar Maristany, Helena Jensen, Esther López i Alba Cortina.

Prem per veure més contingut per a tu