Segueix-nos a les xarxes socials:

El Llagostera agafa aire

L'equip d'Oriol Alsina suma tres punts derrotant el Numància amb gols de Querol i Pitu

Dos gols a la primera meitat, el primer molt matiner (Querol en el minut 6) i el segon de penal (Pitu en el 33), han estat suficients perquè el Llagostera hagi sumat tres punts que, tot i que no li permeten sortir de la zona de descens, el permeten respirar una mica menys angoixat. Els visitants han collat més a la segona meitat, però les bones aturades de René Román han impedit el Numància empatés. L'exdavanter del Girona, Oscar Díaz, ha fet el 2-1 en el minut 54. A vint minuts pel final, el central visitant Juanma ha estat expulsat per dues targetes grogues rebaixant així una mica la pressió sobre l'equip d'Oriol Alsina.