Segueix-nos a les xarxes socials:

El Llagostera continua sense guanyar a domicili

L'equip d'Oriol Alsina cau a Oviedo, i continuarà una setmana més en zona de descens

El Llagostera ha perdut aquesta tarda al Carlos Tartiere d'Oviedo (2-1), i continua després de 16 jornades de Lliga, sense conèixer la victòria lluny del Palamós-Costa Brava. Després de vuit partits a domicili, els d'Oriol Alsina només han sumat 1 de 24 punts possibles.

L'Oviedo s'ha avançat amb un gol molt matiner (2') de Linares, tot i que el Llagostera ha pogut igualar el marcador en una bona acció de Querol en el 19' (1-1). Malauradament, l'alegria dels gironins ha durat poc, i és que només sis minuts més tard, els asturians s'han tornat a situar per davant (2-1), aquest cop amb un gol de Koné.

A la segona part, tot i provar-ho, el Llagostera no ha trobat el gol de l'empat. Amb aquesta derrota (2-1), el Llagostera continua en zona de descens, abans de visitar dissabte (18.00 h) el Nuevo Arcángel de Còrdova.

- Fitxa tècnica:

2.- Reial Oviedo: Esteban; Nacho López, David F., Borja Gómez, Peña; Erice, Vila, Hervias, Borja Valle, (Aguirre, m. 80); Koné (Cervero, m. 88) i Linares (Bedia, m. 65).

1.- UE Llagostera: Rene; Aimar, Chus Herrero, Escassi, Samu; Querol, Tito (Benja m.74), Pitu, Juanto (Ríos, m.28), Imaz (Eloy Gila, m. 86), Chumbi.

Gols: 1-0, m.2: Linares, 1-1, m.19: Querol, 2-1, m.24: Koné.

Àrbitre: Pérez Pallas, David (Comitè gallec). Ha amonestat Valle (46') i Hervías (74') al Reial Oviedo i Tito (11'), Querol (26'), Samu (54') i Aimar (88') a la UE Llagostera.

Incidències: Partit corresponent a la setzena jornada de Lliga, disputat al Carlos Tartiere (Oviedo) davant de 12.877 espectadors.