El Llagostera manté intactes les seves opcions de mantenir la categoria després d'haver salvat un caixa o faixa contra el Mallorca davant més de 3.000 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava. Els blaugrana, que han protagonitzat una de les millors actuacions de la temporada, s'han desfet sense problemes d'un rival apàtic que només ha millorat la seva imatge quan el partit ja estava dat i beneït.

Després d'una primera mitja hora força equilibrada, Juanjo ha obert la llauna aprofitant una pilota morta al llindar de l'àrea. Chumbi havia rebut una passada a l'espai, però el seu xut l'havia refusat Wellenreuther. L'esfèrica li va caure a peus del càntabre, que no va fallar.

Al segon temps i lluny de la reacció visitant, els blaugrana han sentenciat. Primer ha estat Pitu, que ha marcat el gol de la jornada. El saltenc, en un llançament de falta, ha sorprès Wellenreuther des de més de 35 metres per fer el 2-0. Pocs minuts després, una mala decisió del porter alemany del Mallorca l'ha aprofitat de nou Juanjo per fer el tercer.

Fitxa tècnica:

3 - Llagostera: René; Masó, Escassi, Chus Herrero, Samu; Pitu, Marcos Tébar, Querol, Natalio (Edu Oriol, min.65); Juanjo (Tito, min.83) i Chumbi (Fofo, min.74).

0 - Mallorca: Wellenreuther; Campabadal, Truyols (Ortuño, min.59), Aveldaño, Joan Oriol; Héctor Yusté, Damià, Salomao (Arana, min.65), Lago Junior, Colunga; i Acuña (Brandon, min.77).

Gols: 1-0, min.30: Juanjo, 2-0, min.57: Pitu, 3-0, min.61: Juanjo.

Àrbitre: Jorge Figueroa Vázquez. Ha amonestat a Chumbi (43) i a Colunga (13).

Incidències: Partit corresponent a la 29ª jornada de la Lliga Adelante disputat al Municipal de Palamós-Costa Brava davant de 3.028 espectadors.