Segueix-nos a les xarxes socials:

Domènech s'adjudica la 26a Duatló de Banyoles

El banyolí Pau Castellvell i Ernest López completen el podi masculí, d'una prova que reuneix 350 esportistes Anna Godoy guanya en dones

26a Duatló de Banyoles

12

El garrotxí Aleix Domènech (C.N.Olot) amb un temps de 55 minuts i 7 segons va guanyar ahir la 26a edició de la Duatló de Banyoles, a part de proclamar-se campió de Catalunya per edats, i és que per primera vegada la prova va incloure el Campionat Nacional de Catalunya de grups d'edat. Van completar el podi masculí, el banyolí Pau Castellvell (57.43) i Ernest López (57.50).

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora va ser la barcelonina que milita al Cidade de Lugo Fluvial, Anna Godoy amb una marca d'1 hora, 4 minuts i 16 segons. En total més de 350 esportistes van participar ahir a la prova, que un any més va tenir el punt de sortida i arribada al Parc de la Draga. Igual que altres anys es van mantenir les distàncies dels trams i es va confirmar com a duatló esprint: 5 quilòmetres a peu pel parc de la Draga, 20 quilòmetres de ciclisme i una nova cursa a peu de 2.500 metres.

En clubs, els homes del CN Banyoles van ser profetes a la seva terra, mentre en dones el primer lloc va ser per al Fasttriatlón-C.N. Montjuïc. Com a fet destacable, val a dir que fins a 20 duatletes vinguts de Polònia van participar a la prova.

Prem per veure més contingut per a tu