Segueix-nos a les xarxes socials:

El davanter Javi?Revert és el tretzè jugador que renova amb el Figueres

Si una cosa ha quedat clara és que el nou Figueres de Narcís Pèlach és una clara aposta continuista de l'equip que ha dirigir Eduardo Vílchez durant una temporada i mitja. El relleu a la banqueta no sembla haver comportat un gran canvi de filosofia ni tampoc un reguitzell de cares noves a una plantilla que mantindrà el bloc. En només uns dies, el club no ha fet altra cosa que anar anunciant renovacions i ja són 13 els futbolistes que han acceptat la proposta per continuar a la Unió. L'últim en donar el seu «sí, vull» ha estat el davanter Javi Revert.

Als seus 28 anys, el gironí defensarà els colors del Figueres per tercer any consecutiu a l'espera de seguir engreixant les seves xifres. A Vilatenim ha marcat 23 gols en dos anys, mentre que abans, amb el Palamós, en va anotar 68 en tres exercicis. A?banda d'aquests dos equips, Revert també ha jugat a la base del Girona, al Cassà, Llagostera i Santboià.

La de l'atacant és la tretzena renovació i s'uneix a les de Quimo,?Masó, Varese, Sergi Romero, Toni Cunill, Grau, Ritxi, Venzal, Pedro, Moha, Casanova i Roger Brugué.

Prem per veure més contingut per a tu