Segueix-nos a les xarxes socials:

El CT Girona és la seu fins dissabte del Campionat de Catalunya absolut

Albert Ramos, que defensa el títol està confirmat entre els participants

El CT Girona és la seu fins dissabte del Campionat de Catalunya absolut

Des d´avui i fins el proper dissabte 10 de setembre, les instal·lacions del CT Girona acolliran la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut de tennis, Trofeu Joan Margets i Ferrer. La presentació s´ha portat a terme avui, a les instal·lacions del CT Girona amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Joan Navarro, President de la Federació Catalana de tennis; Josep Pujols, Representant Territorial de la Secretaria General de l´Esport de la Generalitat de Catalunya; Carles Salgas, Diputat d´Esports de la Diputació de Girona i Carles Montañés, president del CT Girona.

El president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro ha confirmat la presencia de l´actual campió de la competició Albert Ramos, com també les moltes possibilitats que el medallista d´or als JJOO de Rio, Marc López hi pugui estar present.

D´avui fins el proper dimecres, es portaran a terme la fase prèvia de les quals sortiran quatre jugadors en categoria masculina i quatre jugadores en categoria femenina que accediran al quadre final.

Prem per veure més contingut per a tu