El Peralada va haver de treballar fins al final per superar el Manlleu a casa però l´encert i la qualitat de David Corominas, ahir autor de dues dianes, va permetre a l´equip d´Arnau Sala sumar tres punts que tornen a situar líder el conjunt xampanyer gràcies a l´average.

Els empordanesos van començar el partit amb les idees clares i en els primers deu minuts de partit ja van tenir dues bones ocasions per avançar-se al marcador. Jorge Marta, amb un xut que va desviar a córner un defensa manlleuenc i Keita no van estar encertats de cara porteria.

La més clara per als locals va arribar al minut 12, quan el mateix Keita, sol davant Aroca va xutar al ninot. El Peralada estava sent superior al rival però una jornada més no es trobaven encertats de cara a porteria. A partir de la mitja hora de joc i fins el primer gol, va ser el Manlleu l´equip que va fer una passa endavant i va igualar el duel.

Amb possessions més llargues, encara que poc efectives en atac, els de Miquel Muñoz van causar sensació de perill sobretot en dues accions a pilota parada que la defensa local va rebutjar. Al minut 32, però, Jordi Aumatell va tenir a les seves botes el primer gol, però el seu xut des de la frontal, en una bona posició, se´n va anar als núvols.

Va ser el preludi del primer gol del partit. Al minut 33, un penal clar comès per l´experaladenc Mate, ahir capità del Manlleu, el va transformar Coro batent pel centre de la porteria Aroca. La mala notícia per als gironins va ser la lesió de Jorge Marta, que va haver de ser substituït al descans per Djak Traoré, que va reaparèixer després d´estar fora de l´equip unes setmanes per lesió.

A la segona meitat la tònica va seguir com al final del primer temps. Amb la possessió més igualada, al Peralada li costava arribar amb molta claredat a la porteria d´Aroca tot i que només començar, Boniquet va tenir una clara ocasió, però el seu xut des del punt de penal va sortir molt desviat. Els minuts anaven passant i el Peralada tenia el partit molt ben controlat, tot i no trobar la sentència.

Fins al minut 80 no es va veure un altre xut perillós, quan Keita, sol davant Aroca i des de dins l´àrea, va enviar la pilota fregant el pal en la que va ser la millor ocasió pels d´Arnau Sala en els segons 45 minuts a part dels gols, que van arribar als últims instants. Coro va sentenciar el duel amb la seva segona diana de la tarda després d´aprofitar una magnífica assistència de Djak i ­Serrano, al minut 90, va posar el 3 a 0 definitiu a favor dels gironins.