Segueix-nos a les xarxes socials:

Adel Mechaal correrà demà la final de l'Europeu de Belgrad

El palamosí passa amb molta autoritat el tall de les semifinals en 3.000 metres; i avui serà el torn de Guerrero

Adel Mechaal correrà demà la final de l'Europeu de Belgradefe

Adel Mechaal correrà demà la final dels 3.000 metres del Campionat d'Europa en pista coberta de Belgrad després de classificar-se ahir sense problemes en la semifinal. L'atleta de Palamós va entrar quart deixant-se anar i sense forçar més del necessari de cara a una final on el turc Ali Kaya, tot i els problems que va tenir ahir, l'altra Kaya, Ibrahimov o l'alemany Ringer seran alguns dels seus principals rivals. «He gaudit, m'he trobat còmode i al final, quan Ibrahimov i Aros Kaya han canviat, m'he limitat a acabar quart; tinc bones sensacions per a la final», va explicar just després de la cursa Mechaal que és molt conscient que demà podrà lluitar per pujar al podi.Guerrero, a semifinals

Esther Guerrero tampoc va fallar i la banyolina disputarà aquesta tarda (19.00) les semifinals dels 800 metres després d'acabar ahir segona en la seva sèrie amb un temps de 2:03.38 per darrere d'una de les grans favorites al títol: la suïssa Selina Büchel. En el còmput global de les sèries, Guerrero va fer el tercer millor temps, només superada per Büchel i per la islandesa Hinriksdóttir. Una altra de les favorites, la ucraïnesa Olha Lyakhbova, va quedar eliminada.