Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot aspira als 1.500 socis

La nova campanya per augmentar la massa social, situada al voltant dels 1.200 abonats, ja ha permès captar-ne una trentena de nous. El carnet permetrà veure dimarts de franc l'Espanyol

El retorn a Segona B ha engrescat ja una trentena d'abonats nous de l'Olot. El club va començar a principis de juliol una campanya per augmentar la massa social, situada ara al voltant dels 1.200 socis, per intentar arribar als 1.500, una xifra que, segons el directiu de comunicació, Jordi Reyes «ens aniria molt bé per consolidar el projecte». Que a La Garrotxa l'afició al futbol és incondicional ho demostra, els dies de partit, l'assistència a l'estadi (uns 1.500 espectadors de mitjana les últimes temporades), però ara entenen que «ens agradaria fer un pas més i acabar d'engrescar el públic». L'Olot ha aplicat un lleuger increment en els preus (10 euros) i espera seduir nou públic amb l'atractiu d'una categoria que aquest curs tindrà tres representants gironins (també hi seran el Llagostera i el Peralada) i molts històrics (Hèrcules, Mallorca, Elx, entre d'altres).

«Hem anat creixent progressivament. Quan vam pujar per primer cop a Segona B vam passar dels 800 abonats als 1.200, i tot i que puntualment hem superat els 1.300, mai hem arribat als 1.500», apunta Reyes. Els preus del carnet van des dels 175 euros de la Tribuna (130 els jubilats) als 110 de la general (100), mentre que els joves d'entre 10 i 17 anys n'han d'abonar 35. El club ha instal·lat un parada a la botiga BASE Font Esports, on es pot rebre informació i fer el tràmit. També és possible renovar el carnet o fer-se'l d'alta a través de la plana web del club. Els nous socis, o aquells que domiciliïn el pagament, rebran una samarreta commemorativa de l'últim ascens amb el lema «Jo soc de l'Olot».

Els socis que ja disposin del nou carnet podran veure dimarts que ve, de franc, l'amistós contra l'Espanyol, de Primera Divisió. Les entrades, si no, tindran un preu de 25 euros a Tribuna, 12 a general, 9 per als jubilats i 3 per als júniors.

Reyes apunta que «si vens al 80% dels partits, l'abonament et permet un estalvi del 30% respecte a comprar entrades de general i del 50% si fossin de tribuna. Val la pena». L'Olot amb prou feines ha tingut baixes i compta renovar la gran part dels aproximadament 1.200 socis que tenia al final del curs passat a Tercera Divisió i en la disputa del play-off que es va guanyar a l'Sporting B. «Volem que l'Olot sigui de tothom, que sigui transversal», subratlla el directiu, que considera que un dels segments on hi ha marge de creixement és el del públic femení. El club només té un 13% de dones abonades i s'ha marcat la fita d'ampliar-lo, i més ara que s'ha creat una secció de futbol femení.

El carnet de l'Olot, a banda de permetre l'entrada a tots els partits -excepte si són decretats jornada econòmica-, dona avantatges en diversos establiments comercials de la ciutat, una manera més d'acostar el club amb la societat garrotxina.

Prem per veure més contingut per a tu