Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona supera en la pròrroga el Castelldefels

L´equip entrenat per Quim Costa encadena la setena victòria seguida per obrir la segona volta

El Girona supera en la pròrroga el Castelldefels

El Bàsquet Girona va aconseguir mantenir el lideratge del grup C «A» de la Lliga EBA després de derrotar per dos punts el Bàsquet Castelldefels. Va patir, i molt, el conjunt gironí, que no va cantar victòria fins al temps extra, després de l´empat a 66 amb què van acabar els primers 40 minuts.

El duel va ser molt igualat, intens i ple d´alternatives per part de tots dos conjunts. Després de guanyar el primer i el tercer quart, el conjunt gironí va veure com el rival, a l´últim quart i sobre la botzina li capgirava el marcador amb el qual sortia a jugar el darrer període per acabar empatant i enviant el partit a una primera pròr­roga. En aquests cinc minuts extra, l´equip dirigit per Quim Costa va tornar a trobar-se amb la forta oposició del rival, que va tornar a prometre un final ajustat que es va acabar resolent per dos punts de diferència a favor dels gironins.

El Castelldefels, desè classificat, tenia un balanç negatiu de quatre derrotes abans d´afrontar el partit a Fontajau, pel que potser no s´imaginava el líder de la categoria que el rival el posaria tant contra les cordes. Això i també el desencert en el tir dels locals, que van aconseguir un 45 per cent en tirs de camp i un 24 per cent, 5 de 21, en triples.

Els quinze punts anotats per part d´Isaac Valera i els 18 de Xavi Costa van contribuir al nou triomf del Bàsquet Girona. A l´equip rival, el millor jugador i màxim anotador del partit va ser Jordi Boronat, amb 21 punts. El Girona seguirà líder amb un balanç d´11 victòries i 3 derrotes.

Prem per veure més contingut per a tu