Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Uni supera l'Al-Qázeres a Fontajau i ja pensa amb la tornada de l'Eurocup

Èric Surís reparteix molt els minuts, conscient que dimecres el seu equip té una cita amb la història contra el Galatasaray

Les imatges de l'Uni Girona - Al-Qázeres

12

L'Spar Citylift Girona jugarà dimecres (20.30 hores a Fontajau) contra el Galatasaray, un dels partits més importants de la seva història. Serà la tornada dels quarts de final de l'Eurocup amb l'avantatge de tres punts aconseguits la setmana passada a Turquia (62-65).

Abans, però, l'Uni havia de fer la feina a la Lliga. I aquesta tarda les d'Èric Surís no han fallat. Les gironines han superat l'Al-Qázeres Extremadura en un partit que això sí, no s'ha decidit fins ben entrat l'últim quart. Les gironines han començat per feina, i ben aviat han agafat les primeres diferències (18-12, final del primer quart).

L'Spar Citylift Girona volia enllestir els deures quan més aviat millor, i malgrat arribar a la mitja part guanyant de vuit (37-29), s'ha trobat amb un Al-Qáeres disposat a donar guerra. Les extremenyes que han demostrat que no han vingut a Girona de turisme, han sortit molt encertades després del descans i fins i tot s'han arribat a posar per davant (37-39).

Per sort, tot plegat només ha quedat en un ensurt. Rosó Buch immensa -ha acabat amb 17 punts i 24 de valoració- ha clavat un triple en el moment més oportú per posar a l'Uni de nou per davant (40-39). I a partir d´aquí malgrat que les visitants no s'han rendit mai, l'Uni ha sabut trobar el camí del triomf.

Buch s'ha carregat l'equip a l'esquena i de nou amb un triple seu, aquest cop, sobre la botzina a la conclusió del tercer parcial ha posat les coses al seu lloc (55-48).

Èric Surís ha aprofitat per repartir molt els minuts, conscient de la gran cita d'aquest dimecres amb la tornada dels quarts de final de l´Eurocup a Fontajau contra el Galatasaray. Els últims deu minuts han servit per lligar la dinovena victòria a la lliga (74-60).

Prem per veure més contingut per a tu