Segueix-nos a les xarxes socials:

Barça i Madrid disputen avui la final del 14è Torneig Vila de Peralada

?Els blaugrana es van desfer del De Anza Force per 2-0 i els blancs van superar el Vila-real (3-1)

Barça i Madrid disputen avui la final del 14è Torneig Vila de Peraladacf peralada

A Peralada es van complir ahir tots els pronòstics i tant Barça com Reial Madrid, els dos favorits, es veuran les cares una altra vegada en la final que es disputarà aquest migdia al Municipal, a partir d'un quart d'una. Es reeditarà, d'aquesta manera, el duel de l'any passat, que va decantar-se a favor del conjunt blanc. El temps reglamentari va acabar amb empat (1-1) i la final es va resoldre des del punt de penal.

Si Barça i Madrid han arribat fins aquí és perquè ahir, tots dos equips van fer els deures. Els primers van superar al conjunt californià del De Anza Force per 2-0, mentre que els segons, van fer el mateix amb el Vila-real, al que van guanyar per 3-1. Abans, en els partits del matí, els resultats van ser els següents: Barça-Llagostera (6-0), Vila-real-Inter Mexico (4-0), Cornellà-Peralada (3-0) i Madrid-De Anza Force (4-0). A part de la final, també es jugaran avui els duels per definir del cinquè al vuitè lloc: Inter Mexico-Peralada i Cornellà-Llagostera.

El Torneig Vila de Peralada, que enguany celebra ja la seva catorzena edició, ha comptat amb la participació de vuit equips alevins de tot el món.

Prem per veure més contingut per a tu