Segueix-nos a les xarxes socials:

Messi dona el tret de sortida al seu quart assalt cap al títol

La selecció argentina, vigent subcampiona mundial, obre aquesta tarda la seva participació a Rússia amb un partit perillós davant Islàndia, la sensació del futbol europeu els últims anys i que afronta la primera participació de la seva història en un Mundial.

Quatre anys després del gol a la pròrroga de l'alemany Mario Götz que va apartar-la de la glòria, l'Argentina torna a encetar el seu somni de la tercera estrella mundial, emulant els seus ja llunyans èxits de 1978 i 1986.

No han estat bons els resultats en els últims temps de l' albiceleste, que va patir fins al final per treure's el bitllet a la fase de Sud-amèrica, on amb prou feines va marcar 19 gols en 18 partits, la xifra més baixa d'una selecció classificada en el continent des que es va instaurar l'actual sistema de grups en els anys noranta. La dura golejada soferta davant Espanya (6-1) fa menys de tres mesos tampoc va ajudar precisament.

Messi, autor del hat-trick davant l'Equador que va classificar l'Argentina per al Mundial, ha estat massa sol en moltes ocasions i sap que necessita més ajuda dels seus companys per aconseguir l'únic guardó que encara no guarneix el seu palmarès: un títol amb la seva selecció. Tornarà a provar-ho al quart Mundial de la seva carrera i potser l'últim en plenitud, ja que complirà 31 anys la setmana que ve. Sampaoli no podrà comptar amb els lesionats Sergio Romero i Manuel Lanzini, lesionats d'importància poc abans del Mundial, i s'espera que el veterà Willy Caballero sigui el porter titular. La jerarquia d'Otamendi i Mascherano al darrere, i l'olfacte golejador de Di María i Agüero, les altres armes d'una altra candidata al títol.

Prem per veure més contingut per a tu