Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada empata contra el Cornellà

Chicho disposa dels jugadors que van viatjar amb el primer equip i, tot i que Soni s'ha avançat a l'inici, els xampanyers acaben segellant el 2-2 al marcador

Torna l'empat al Municipal de Peralada. Els nois de Chicho Pèlach han empatat aquesta tarda contra el Cornellà (2-2), un resultat que els impedeix celebrar amb l'afició la primera victòria a casa. Kévin Soni, que ahir va substituir Borja García a Mestalla (0-1), ha avançat ben aviat (min. 2) al filial del Girona superant la porteria de Ramon amb una fuetada. S'ha anat endollant el Peralada, però ha topat amb un Cornellà molt competitiu que els ha marcat abans del descans sorprenent Suárez i la resta de l'equip.

A la represa, tot indicava que podrien adjudicar-se la victòria quan l'àrbitre ha expulsat Leo per una agressió a Ferraressi. No ho han sabut aprofitar. Als cinc minuts (min. 62), el Cornellà s'ha imposat amb un gol de Goldar. Han seguit insistint els de Chicho, fins aconseguir fer justícia. Èric Montes, després d'una gran acció, ha enviat un cacau a l'escaire de Ramon que els permet seguir sumant. El juvenil Àlex Pachón també ha tingut una ocasió al tram final, però la diana ha estat anul·lada per fora de joc.