Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona arrenca l'any amb una nova ensopegada a la pista del Noia

Tot i començar guanyant el partit, marxar al descans amb avantatge i tenir el partit igualat quan faltaven menys de vint minuts per al final, el Girona va caure golejat a la pista del Noia (7-2). Els de l'Alt Penedès encara no coneixen la derrota com a locals aquesta temporada i sumen el sisè partit seguit sense perdre.

Els de Josep Torner, però, els ho van posar complicat als de Pere Varias, i és que al minut 11 de partit Palazón marcava el 0-1 per als gironins. Un resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Els locals, lluny de baixar els braços, van igualar el partit tot just començar la segona meitat, i als quatre minuts de la represa van capgirar el marcador (2-1). Però el Girona no es va deixar intimidar i al minut 7 de la segona part va empatar el partit per mitjà de Torner.

Va ser a partir d'aquí que els visitants van patir una crisi i van veure com en poc més d'un minut es passava del 2-2 al 4-2.

Aquests dos gols en tant poc temps van ser un gerro d'aigua freda per als gironins, que van veure com el Noia els acabava golejant.

Prem per veure més contingut per a tu