Segueix-nos a les xarxes socials:

Messi descansa contra el Sevilla

Valverde, que ja va prescindir de l'astre argentí d'inici en el partit de Lliga de diumenge passat contra el Leganés, no se l'emporta per al duel de la Copa del Rei, en el qual sí que hi serà Boateng

Messi descansa contra el Sevillaefe

Sevilla i Barcelona s'enfronten aquesta nit, en l'anada dels quarts de final la Copa del Rei, en un duel clàssic en el segle XXI, amb set finals amb supremacia blaugrana -incloses les Supercopes- entre els seus precedents i que mesurarà la necessitat dels andalusos, en el seu pitjor moment, davant d'un conjunt català que arribarà sense Messi ni Busquets, a qui Valverde dona descans. El tècnic ja va prescindir de l'astre argentí de sortida en el partit de lliga contra el Leganés. Va sortir la darrera mitja hora i va ser clau per assegurar el triomf per 3-1 quan el duel s'havia complicat i anava 1-1. Messi arribarà ben descansat a Montilivi diumenge, en el derbi contra el Girona, si no és que el seu entrenador li allarga el descans o pateix alguna molèstia física.

El Barcelona tampoc comptarà amb el lesionat Dembélé, però sí amb el seu nou fitxatge, el ghanès Kevin-Prince Boateng. Els catalans buscaran al Sánchez Pizjuan fer un pas més a la Copa del Rei, competició que dominen amb mà de ferro. Després d'estalviar minuts a molts titulars en la soferta victòria davant el Leganés (3-1), tot feia pensar que el Barcelona aniria amb tot a Sevilla. La sorpresa va ser a quarts de nou del vespre, quan es va anunciar la convocatòria i Messi i Busquets en van quedar fora per decisió tècnica. S'afegeixen a la seva única baixa rellevant per lesió, la de Dembélé, que estarà dues setmanes absent per un esquinç de turmell i tampoc jugarà la tornada. Riqui Puig i Oriol Busquets, del filial, completen la llista de convocats.

Leo Messi, a qui se li dona especialment bé el Sevilla, es queda a casa i arribarà ben descansat a Montilivi aquest diumenge. Davant el Leganés ja va demostrar del que és capaç actuant només mitja hora. L'argentí va aparèixer sobre el terreny de joc amb 1-1, va intervenir en el 2-1 i va marcar el 3-1 per tancar el partit. L'uruguaià Luis Suárez serà el nou, mentre que Coutinho també apunta a titular. Al mig del camp, tot apunta que Rakitic -també va jugar mitja hora en l'últim partit de la Lliga- i Arturo Vidal, reservat an la Lliga, formaran a l'onze, on també hi pot tenir lloc Arthur.

A la porteria estarà l'holandès Jasper Cillessen, habitual a la Copa, i en defensa Sergi Roberto i Jordi Alba -un altre que no té substitut- seran els carrilers, amb Gerard Piqué acompanyat per Clément Lenglet, qui va descansar en l'últim partit.

El Sevilla busca retrobar-se en el seu habitual fortí de Nervión, treure la seva competitivitat, la casta, l'orgull i el «diuen que mai es rendeix» que propaguen els seus himnes per sobreposar-se al seu estat d'ànim, marcat ara per cert pessimisme en la seva afició, i a les lesions -l'exbarcelonista Munir i el francès Gnagnon s'han afegit a Nolito. L'objectiu és seguir viu per a la tornada i prendre's la revenja de les doloroses derrotes a les dues últimes finals de Copa.

Prem per veure més contingut per a tu