Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot visita el poderós Hèrcules sense Hèctor Simón

Els de Raúl Garrido confien fer bona l'etiqueta de matagegants que s'han guanyat aquest curs. El tècnic garrotxí recupera Pep Chavarría

L'Olot visita el poderós Hèrcules sense Hèctor Simónolot

L'Olot visita aquesta tarda un dels estadis més complicats de la categoria: el Rico Pérez d'Alacant, per enfrontar-se a l'Hèrcules, un dels gegants de Segona B. «Partits com el de l'Hèrcules i com tots els que venen són els que ens agrada jugar i els que més gaudim. Des dels jugadors fins a l'afició, passant pel cos tècnic i el cap de premsa», valorava l'entrenador Raúl Garrido. L'Olot ja ha demostrat que no li fa gens de por jugar a casa dels grans. Els triomfs a Lleida (0-1) i Vila-real B així ho demostren (1-2). Garrido no podrà jugar amb Hèctor Simon, per sanció, però recupera el lateral esquerre Pep Chavarría.

Els olotins venen de digerir durant la setmana un empat amb gust de derrota a casa davant l'Ontinyent (0-0). Els de Garrido es van mostrar molt superiors, fet reconegut per Vicente Parras, entrenador dels valencians, i se'ls va anul·lar un gol per un fora de joc inexistent (m. 90). Tot i això, Garrido assegura que l'equip ja no hi pensa. «El grup ha paït bé l'empat perquè és un grup molt madur. Va haver-hi uns dies de frustració per la injustícia de no haver sumat els tres punts que mereixíem, però ja ha passat. Hem entrenat amb alegria i tenim molta confiança».

Els de la Garrotxa només han encaixat 22 gols aquesta temporada i són, juntament amb l'Hèrcules, l'equip menys golejat. Els de Garrido aconsegueixen encaixar tan pocs gols gràcies al control de l'esfèrica i el treball en transició defensiva, mentre que els de Planagumà destaquen per centrar el joc a defensar bé i prioritzar la seguretat defensiva per sorprendre al contraatac. «Som dos equips difícils de superar en defensa i això serà clau. Tenim dos estils ben diferents i guanyarà qui sàpiga imposar el seu i adaptar-se al del rival».

Pel que fa a la baixa del capità de l'equip, Hèctor Simón, Garrido es mostra tranquil i mira de treure'n ferro. «Qualsevol jugador que jugui donarà el nivell perquè tots tenen les idees assimilades de l'estil amb el qual competim. Trobarem a faltar l'Hèctor perquè és un gran jugador, però tots estan preparats per jugar».

L'Hèrcules amenaçarà la porteria de Xavi Ginard amb dos davanters contrastats a la categoria com l'exolotí Carlos Martínez i l'ex del Girona i del Llagostera Benja Martínez, incorporat aquest gener procedent de l'Elx.

Prem per veure més contingut per a tu