Segueix-nos a les xarxes socials:

La gimnasta Nora Fernández (Salt Gimnàstic Club) anuncia la retirada

La gironina, que farà 20 anys a l'octubre, era una habitual de la selecció i plega per les lesions

La gimnasta Nora Fernández (Salt Gimnàstic Club) anuncia la retirada

Nora Fernández, actualment la gimnasta gironina amb més projecció, al costat de Laura Bechdejú, ha anunciat avui per sorpresa la retirada. A punt de fer els 20 anys, i després de 5 treballant a la selecció espanyola i treballant al CAR de Madrid, ho deixa per culpa de les últimes lesions. Els els darrers mesos ha tingut dolències a l'espatlla, el canell i el genoll. Aquesta darrera ha sigut la definitiva.

La gimnasta del Salt Gimnàstic Club ha representat Espanya en tres Campionats d'Europa i dos Campionats Món, així com en els passats Jocs Mediterranis i nombroses Copes del Món, aconseguint ser finalista en els aparells de paral·leles i barra. Ara mateix era una de les grans esperances per anar als Jocs Olímpics de Tòquio, una cita a la que ja no podrà aspirar.

A partir d'ara l'esportista gironina pensa treballar per acabar de recuperar-se de la lesió i es vol treure el nivell 1 d'entrenadora per seguir col·laborant amb el Salt Gimnàstic Club en la formació de nous valors. A més estudiarà un grau d'Educació infantil.

Prem per veure més contingut per a tu