Davant de la situació actual amb el brot de coronavirus, Diari de Girona ha hagut d'ajornar la segona edició de la Jornada d'Esport i Salut que estava previst pel dijous 26 de març amb diferents especialistes en el món de l'entrenament esportiu, la nutrició o la fisioteràpia. La previsió és que l'esdeveniment es pugui celebrar a finals de maig i, en les properes setmanes, es farà pública la nova data així com els canvis que hi pugui haver en el programa. Des de l'organització es vol agrair la comprensió de tots els afectats - assistents, participants, patrocinadors i col·laboradors de la jornada.

Les persones que ja s'hagin inscrit a l'esdeveniment tenen la seva plaça assegurada per la nova data i rebran un correu electrònic en els propers dies amb més informació. Per a dubtes, posem a disposició de lectors i assistents el mail esdeveniments@ddg.cat.

La jornada d'Esport i Salut d'aquest any 2020 se centrarà en «com millorar el meu rendiment esportiu amb salut» i compta amb l'impuls d'AndBank, Nous tràmits i Urbinium; el patrocini de Cenit, Sportcat, la Universitat de Girona, Eurovacances i Kombucha Alma, i la col·laboració de Frit Ravich, Genciana i Mutua General de Catalunya.