Segueix-nos a les xarxes socials:

El Mallorca juvenil remunta en els cinc últims minuts un 1-0 al Girona (1-2)

Segona derrota consecutiva del juvenil A del Girona. En aquest cas, a casa davant el Mallorca, que va remuntar en els últims cinc minuts un 1-0. Els locals van començar amenaçant la porteria mallorquina. Els primers quinze minuts el domini va ser gironí. A partir d´aquí, els visitants es van anar adaptant al partit i van aconseguir arribar al descans amb el resultat d´empat a zero.

Però la tònica de la segona part va ser la mateixa. El conjunt dirigit per Àlex Marsal dominava les dues àrees. El primer gol del matx va arribar al minut 55 en una jugada de primer nivell que va culminar amb un gol de Palacios. Tanmateix, aquest 1-0 va fer endarrerir l´equip gironí. Els mallorquins ho van aprofitar i després d´uns minuts de tempteig van empatar de penal al minut 85 i cinc minuts més tard aconseguien el gol de la victòria per deixar el Girona abatut.