Segueix-nos a les xarxes socials:

Marc Gasol debuta amb mal peu als Lakers

El president del Bàsquet Girona s'estrena amb una derrota contra els Clippers i veu com Serge Ibaka li guanya la partida

Marc Gasol debuta amb mal peu als LakersREUTERS

L'arrencada de la temporada de l'NBA s'ha saldat amb victòria dels Clippers sobre els Lakers en el derbi de Los Angeles (109-116), partit en el qual Serge Ibaka (15 punts, 6 rebots) li ha guanyat el duel al seu amic Marc Gasol, que ha passat pràcticament inadvertit en el seu debut oficial.

Amb el '14' a l'esquena, Gasol disputava el seu primer partit de lliga regular amb els Lakers, però la seva nit va ser més aviat per a oblidar, ja que ni tan sols va anotar. Partint com a titular, es va carregar de faltes molt aviat i a penes va jugar 12 minuts en els quals ni tan sols va arribar a llançar a cistella a l'Staples Center.

Els Lakers van rebre el seu anell de vigents campions abans d'aquest partit inaugural del curs, però els seus veïns van acabar amargant-los la festa amb les actuacions excel·lents de les seves estrelles Paul George (33 punts) i Kawhi Leonard (26). Per part seva, Ibaka també va partir com el pivot pur titular dels Clippers i va deixar un debut notable, amb 20 minuts de joc i una sèrie de 5/7 en tirs de camp.

Pel que fa a la franquícia de porpra i or, també van protagonitzar bones estrenes Montrezl Harrell (17 i 10 rebots) i Dennis Schroder (14 i 12 assistències), mentre que LeBron James (22) i Anthony Davis (18) no van poder evitar la primera derrota de la temporada davant un rival que va portar la iniciativa durant tot el partit.