Segueix-nos a les xarxes socials:

Nova desfeta del Bordils a casa davant l'Eivissa

El bloc de Pau Campos perd novament al Blanc-i-verd i segueix cuer una setmana més

El Bordils ha encadenat una nova derrota en visita de l'Eivïssa. En un partit sense cap història, el conjunt del Gironès no ha entrat al partit en cap moment i no ha estat capaç de competir davant un rival que encara té certes possibilitats de classificar-se pel playoff d'ascens.

Tot i que l'inici dels de Bordils ha estat bo aconseguint arribar al minut 10 amb avantatge (4-3). Un parcial inicial d'1-4 deixava clar el tarannà del partit i els visitants començaven a escapar-se. Les sensacions no han estat bones pels gironins i la diferència d'intensitat i solidesa de l'equip balear provocava que tingués un avantatge considerable a la mitja part (9-14).

A la represa, la tònica ha estat la mateixa tot i que en els darrers minuts el Bordils ha intentat acostar-se al marcador (24-26).