El Bordils ha encadenat una nova derrota en visita de l'Eivïssa. En un partit sense cap història, el conjunt del Gironès no ha entrat al partit en cap moment i no ha estat capaç de competir davant un rival que encara té certes possibilitats de classificar-se pel playoff d'ascens.

Tot i que l'inici dels de Bordils ha estat bo aconseguint arribar al minut 10 amb avantatge (4-3). Un parcial inicial d'1-4 deixava clar el tarannà del partit i els visitants començaven a escapar-se. Les sensacions no han estat bones pels gironins i la diferència d'intensitat i solidesa de l'equip balear provocava que tingués un avantatge considerable a la mitja part (9-14).

A la represa, la tònica ha estat la mateixa tot i que en els darrers minuts el Bordils ha intentat acostar-se al marcador (24-26).