El Bàsquet Girona ha tancat la primera fase del campionat amb una convincent i contundent victòria davant el Força Lleida (89-111). Un triomf que, a més, s'arrossega de cara al segon tram de competició i això farà començar al conjunt dirigit per Carlos Marco amb un balanç de 6-2 i com a primers del grup.

Els visitants han estat una màquina de fer punts i han estat especialment encertats des de la línia de tres punts, amb un total de 17 triples. També han tingut moments molt bons en defensa, sobretot en la segona meitat, cosa que els ha permès obrir forat en el marcador.

Els gironins han començat a trencar el duel al final del segon període quan, amb un parcial d'1-12, han marxat al descans amb un avantatge de 10 punts (45-55). En el tercer quart, els de Fontajau han fet un total de 31 punts, i això ha acabat de sentenciar el partit (59-86).