Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot s'imposa a la Guineueta (2-1) i el Figueres empata a Vilatenim (0-0)

Eloi Amagat dona la victòria als garrotxins amb un gol quan faltaven vint minuts pel final

L'Olot s'imposa a la Guineueta (2-1) i el Figueres empata a Vilatenim (0-0)UE OLOT

L'Olot continuarà líder del seu grup de Tercera Federació després de guanyar al Municipal a La Guineueta (2-1). Els garrotxins s'han avançat rondant la mitja hora amb un gol de Sergi Arranz, però no els han posat les coses gens fàcils i als vint minuts de la represa han empatat el partit. Tres minuts més tard, Eloi Amagat ha fet el definitiu 2-1, tot i que els locals han patit fins al final per segellar la victòria.

D'aquesta manera, els d'Albert Carbó han aprofitat l'empat del Sant Cristóbal, fins ara colíder, a Vilatenim davant el Figueres (0-0) per situar-se en solitari al capdavant de la classificació amb 47 punts. Per la seva banda, els de Mosiés Hurtado continuen sense trobar el camí de la victòria i es mantindran una setmana més en zona de descens.