Segueix-nos a les xarxes socials:

Paula Badosa avança fins a la tercera ronda de Roland Garros

La tenista de Begur ha firmat una treballada victòria davant l'eslovena Kaja Juvan

La gironina Paula Badosa ha firmat una treballada victòria davant l'eslovena Kaja Juvan (7-5, 3-6 i 6-2) en dues hores i 17 minuts, que la col·loca a la tercera ronda de Roland Garros.

La número 3 del rànquing ha tingut alts i baixos a la pista Suzanne Lenglen, la segona més important del circuit, davant la 68a del món, però ha controlat els moments difícils i ha sabut aguantar els avantatges.

"M'esperava un partit difícil, Juvan està jugant molt bé. Però estic contenta de com he respost avui a la pista" ha dit Badosa, que ha confessat haver passat "un mal moment" perquè s'ha posat "molt nerviosa".

"Però he tractat d'estar calmada i recuperar el meu joc agressiu i les coses han començat a millorar", ha dit la tenista, que ha reconegut que encara que jugui amb la dreta, és esquerrana a la vida.

Aquesta victòria suposa un pas endavant en el seu procés de recuperació de la confiança que va perdre després dels bons resultats del final de la passada temporada i principis de l'actual.

Des d'aquell moment, la de Begur ha entrat en una mala dinàmica de resultats que ella atribueix al vèrtic i a la pressió que li provoca haver ascendit tant al rànquing, en el que va arribar a ocupar la 2a posició.

Aquesta falta de confiança li ha tornat a jugar una mala passada al final del primer set, quan estava a punt de tancar-lo i ha cedit el seu servei.

Li ha costat tornar a entrar al partit, i al segons, va patir una baixada, coincidint amb una millora del joc de l'eslovena.

Badosa s'ha desesperat, multiplicava els gestos de nerviosisme i no feia més que mirar al seu entrenador, fet que li ha costat una penalització, ja que no està permés rebre instruccions durant els partits.

Ha cedit el segon set i el seu servei només començar el tercer. Però no ha abandonat la lluita. Ha encadenat 4 jocs consecutius, dos d'ells amb el servei de la seva rival, que ja només ha pogut sumar un joc més al partit.

La seva pròxima rival serà la russa Veronika Kudermentova, 29a, que s'ha imposat a la sèrbia Aleksandra Krunic, procedent de la fase prèvia, per 6-3 i 6-3.

Una rival a la qual ha vençut als torneigs de Madrid i Indian Wells aquesta temporada, però que li ha guanyat tres dels cinc duels disputats.