Segueix-nos a les xarxes socials:

La final de la Champions

Un caos insòlit a l’entrada de l’Stade de France retarda la final de la Champions

Un caos insòlit a l’entrada de l’Stade de France retarda la final de la Champions

La final de la Lliga de Campions 2021-2022 entre el Reial Madrid i el Liverpool s’ha hagut de retardar més de mitja hora a causa d’un problema amb l’entrada a l’Stade de France.

El partit entre anglesos i espanyols havia de començar a les 21 hores, però es va haver d’endarrerir –en un primer moment– a les 21.15. No obstant, es va acabar marcant l’hora d’inici a les 21.30 per tal de poder solucionar els problemes en l’accés a l’estadi.

Alguns aficionats del Liverpool sense entrada van aconseguirsuperar les tanques i accedir a l’Stade de France. La policia francesa va mirar d’identificar-los. Hi va haver llançament de gasos lacrimògens, i el germà i la dona de Matic (embarassada), defensa del club anglès, es van haver de protegir dins un restaurant. Finalment, ha començat la final a les 21:37, gairebé 40 minuts més tard de l’hora inicial.

I tot i que majoritàriament els aldarulls van estar ocasionats pels aficionats del Liverpool, també informen que no van ser els únics responsables del retard. Alguns ciutadans francesos van anar a l’Stade de France i van intentar assaltar els seguidors que s’havien desplaçat fins a París, i també van superar les tanques de l’estadi per accedir gratis a la final de la Champions.

El retard més gran en una final de Copa d’Europa va ser la tragèdia de Heysel el 1985, que es va saldar amb 39 persones mortes i el partit va començar amb 85 minuts de retard. Demà fa 37 anys d’aquest incident.

Prem per veure més contingut per a tu