Segueix-nos a les xarxes socials:

Les dones tornen a tenyir Girona de rosa

5.300 dones de totes les edats participen en la 9a edició de la Cursa de la Dona de Girona, que enguany ha recuperat la presencialitat després de dos anys fent-se de manera virtual per la pandèmia

Les millors imatges de la Cursa de la Dona de GironaDavid Aparicio

167

Les dones han tornat avui, de nou, a emplenar Girona. Un total de 5.300 participants, de totes les edats, han estat les protagonistes de la 9a edició de la Cursa de la Dona de Girona, la primera presencial després de dos anys d'aturada per la pandèmia de la Covid-19 i amb edicions virtuals. Una cursa solidària de 5 quilòmetres, al voltant de la Devesa, que les participants han pogut fer corrent o caminant, amb l'objectiu de fomentar l'esport femení, però també el paper de la dona a la societat.

Marina Guerrero ha estat la primera a en arribar, seguida de Jolien Vandemoortele i Sandra Gomez, que han quedat en segona i tercera posició; i han estat les guanyadores de premis de 500, 350 i 250 euros, respectivament, en material esportiu. Alhora, les participants de més i menys edat han estat membres de la mateixa família: Maria Latorre Coscullano, de 104 anys, i Laia Guillou Voz, de només 7 dies. Tot plegat una gran festa al cor de la ciutat de Girona que ha anat més enllà de l'àmbit purament esportiu i ha culminat, un cop acabada la cursa, amb una classe de ball dirigit a la Copa. Energia per estona. Avui era el seu dia i les dones no volien marxar cap a casa.

Prem per veure més contingut per a tu