Pallissa sense pal·liatius del Bisbal al Calvià en un partit que només va estar competit durant el primer temps. Els gironins van gaudir dels primers avantatges ja des del salt inicial, però el Calvià es va mantenir encara a prop en el marcador i al final del primer període la diferència era mínima (19-20). Va ser en el segon quart quan els visitants van posar una marxa més i els mallorquins ja no van tenir capacitat de reacció tot i marxar als vestidors encara amb un desavantatge no excessivament ampli (29-40).

A la represa, el Bisbal va donar l’estocada definitiva al seu rival, amb un parcial decisiu de 4 a 26 que deixava una diferència de més de 30 punts en el tram final del tercer període.

L’últim quart va tenir poca història, tot i que els bisbalencs encara van poder eixamplar una mica més l’avantatge i assolir els 100 punts. Els líder anotadors del conjunt del Baix Empordà va ser Torrent amb 21 punts. Aquest resultat consolida el Bisbal en els primers llocs de la classificació, amb un balanç de quatre victòries i una derrota.