Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Uni es jugarà el lideratge contra el Saragossa

Després de l’èxit contra l’Schio i la imbatibilitat en Lliga, les de Bernat Canut lluitaran per posar-se al capdavant de la classificació contra el Saragossa (12.15h)

L’Uni es jugarà el lideratge contra el SaragossaMarc Martí Font

Test de primer nivell per l’Spar Girona. Després del xut de moral de sumar la segona victòria a l’Euroleague Women contra el Familia Schio (83-63) i d’un ple en la Lliga regular, amb 4 victòries de 4 partits disputats, la darrera contra el Gernika (65-49), les gironines miren cap amunt i visiten la pista de la gran sorpresa de la temporada, el Casademont Saragossa (12.15h), amb el repte d’arravatar-li el lideratge i reposar al capdavant de la Lliga Endesa.

Lluny queda la versió de pretemporada de l’UniGirona. Les de Bernat Canut fa setmanes que permeten a l’afició gaudir de la seva millor versió i tenen una altra oportunitat. “Tenim molt a millorar; la coordinació, el fet de prendre decisions, de com arribem a la transició en comptes de desaprofitar-les i acabar fent un joc estàtic... Encara cometem errors en defensa, encara que no ho sembli, i les jugadores individualment poden donar molt més”, apuntava Laura Antoja hores abans del partit.

I és que una victòria permetria a l’UniGirona situar-se, pel moment, al capdavant de la classificació. Una victòria, però, que s’haurà de suar, contra un equip fort, que juga a casa, i que s’ha guanyat el respecte dels seus rivals, trencant el trident dominant de les darreres temporades; Perfumerías Avenida, València Basket i Spar Girona.

“Juguen amb un ritme molt alt, amb molta transició i contraatac, i intentant tallar pilotes al darrere. Juguen molt a nivell col·lectiu i acaben trobant ocasions de 2x2 o de tirs exteriors amb percentatges molt alts”, afegeix Antoja. Això sense mencionar noms propis com Mariona Ortiz o Helena Oma, conegudes per l’afició gironina, o Fiebich, Geldof o Gracia Alonso -que jugarà en el lloc de Vega Gimeno, que està lesionada-, o també la nova incorporació, Staiti, que podria debutar.

L’UniGirona, però, té plantilla per posar contra les cordes a les rivals, amb Etxarri que, segons Antoja, sembla que evoluciona bé i podria arribar al partit.

Prem per veure més contingut per a tu