Segueix-nos a les xarxes socials:

Valorus Pro: El llibre de l'excel·lència esportiva de Girona que ha editat Josep Delgado

Impulsat per l'expropietari del Girona aquest migdia s'ha presentat la publicació que recull testimonis del gran moment dels clubs gironins a l'elit

Valorus Pro: El llibre de l'excel·lència esportiva de GironaMARC MARTÍ

27

Aquest migdia, l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport de Salt ha acollit la presentació del llibre de l'esport professional "Valorus Pro Girona". Impulsat per Josep Delgado, empresari i expropietari del Girona FC, i sota la direcció del periodista Josep Guardiola, el projecte recull una visió diferent, interna i externa del fet excepcional que Girona tingui aquesta temporada quatre clubs a les màximes categories estatals.

La publicació compta amb articles i entrevistes de protagonistes directes com Albert Sàbat, Pere Puig, Míchel Sánchez, Jaume Llaverola i d'altres d'externes com Pablo Laso, Vicente del Bosque, Àlex Granell, Pedro Martínez o Pablo Machín, entre altres.

La presentació ha comptat amb la presència de Miquel Noguer, president de la Diputació, Anna Caula, Secretària general de l'esport i l'activitat física, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas i Joan Ribas, representant de la Cambra de Comerç. Entre el públic no hi han faltat Delfí Geli, Ignasi Mas-Bagà, Pere Puig i d'altres representants dels clubs protagonistes. 

Prem per veure més contingut per a tu