Segueix-nos a les xarxes socials:

Solans salva al Peralada de perdre contra un equip de la zona de perill

Els xampanyers es mantenen a les posicions de play-off després d’empatar el partit quan quedaven 5 minuts

Solans salva al Peralada de perdre contra un equip de la zona de perillCF Badalona

El Peralada aconsegueix rascar un punt de la visita al Xevi Ramón, contra un equip que està lluitant per sortir de la zona baixa, gràcies a un gol de Sergi Solans cinc minuts abans d’acabar el partit.

La va tenir el Peralada en més d’una ocasió durant la primera part, trobant-se amb Andrés com a obstacle sota pals i amb un rival molt replegat al darrere i limitant els espais d’atac. El porter local enviava al córner una rematada de cap de Nierga i un xut fort al centre de Varese. Aroca, en canvi, no va poder fer res per aturar un xut des de fora l’àrea a l’escaire de Paredes que posava l’1-0. Sí impedia, però, ampliar més les distàncies en una contra local.

Més enllà del gol, la segona meitat feia pujada pels xampanyers i no seria fins al minut 85 que Sergi Solans aconseguia anotar el gol de l’empat, aprofitant amb un xut creuat una passada en profunditat de Gelmà i la sortida d’Andrés. A l’afegit, Joan Tomàs tindria a tocar el segon, però els xampanyers s’haurien de conformar amb un empat que els permet mantenir-se a les posicions de play-off abans de rebre al Muntanyesa aquesta setmana, un rival directe.