Les Festes d'Agost de Banyoles presenten enguany novetats com l'actuació de l'Orquestra de Cambra de París i el ball de festa a la plaça Major. Els actes, organitzats per l'Ajuntament de Banyoles, començaran el 14 d'agost i acabaran el dia 19.

El dimarts dia 14 d'agost començarà la Festa amb novetats novetats com ara l'actuació de l'Orquestra de Cambra de París i el concert del conjunt Teràpia de Shock. Aquest dia també hi haurà la participació dels discjòqueis Roger Carandell i Andreu Presas. El dimecres 15 d'agost, i també com a novetat, també hi haurà el ball de Festa Major a la plaça Major, a càrrec de l'Orquestra de Sant Martirià i ReMovida. Unes altres novetats són el sopar popular del 17 d'agost a la Muralla i la Festa Adolescents.cat del 19 d'agost.

"Hi ha una programació molt completa, assequible econòmicament, i per a tothom", segons va explicar l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, durant la roda de premsa de presentació. El regidor de Festes, Jordi Bosch, també va agrair la tasca de les entitats i dels col·laboradors de la festa.