19 de juliol de 2013
19.07.2013

Música espanyola i cançó al Festival de Guitarra de Blanes

Enguany s'organitzen dos cicles, un als jardins Marimurtra i l'altre a l'auditori del Jardí Botànic, i Quico Pi de la Serra serà el cap de cartell

19.07.2013 | 00:00
Quico Pi de la Serra actuarà a l´Auditori el dia 13 d´agost.

El Festival de Guitarra de Blanes, que en els darrers anys s'havia celebrat al Centre Catòlic del municipi, s'ha convertit enguany en el Blanes Guitar Festival, que se celebrarà del 30 de juliol al 20 d'agost i que comptarà amb dos escenaris diferents: el mateix Centre Catòlic i el Jardí Botànic Marimurtra.
Així doncs, el Jardí Botànic acollirà un Cicle de Música Espanyola, que comptarà amb les actuacions de Pedro Javier González Trio (flamenc), el duet Evoéh, format per Ariana Barrabés (veu) i Jesús Olivares (guitarra), que oferiran cante i copla; i el guitarrista català Bernat Pedrosa, que interpretarà el Concierto de Aranjuez acompanyat per la pianista i clavecinista Olga Kaironina (clàssica).
El cicle de Música Espanyola tindrà lloc al llarg de tres vetllades del mes d'agost -els dijous dies 1, 8 i 15 d'agost- a partir de les nou del vespre, i espera beneficiar-se de la màgia nocturna del Marimurtra.
D'altra banda, l'Auditori del Centre Catòlic serà l'escenari del Cicle Guitarra i Cançó, que comptarà amb la presència d'artistes catalans consolidats com ara Quico Pico de la Serra combinats amb joves valors emergents, com ara Núria Graham.
Aquest cicle també inclou una proposta de música mediterrània basada en la poesia de Salvador Espriu i altres poetes amb Túrnez & Sesé, així com uan nit de boleros i jazz llatí amb Clara Wasserman quartet. Aquest segon cicle s'allargarà durant quatre dies, sempre en dimarts, a partir de les deu de la nit. Aquestes actuacions tindran lloc el 30 de juliol i el 6, 13 i 20 d'agost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook