Les estudiants Marie Jo i Louise, de divuit i vint anys, són cosines i no tenen oportunitat de veure's massa, ja que una viu a França i l'altra, a Anglaterra. Per això, estan disfrutant al màxim d'aquests dies de vacances a Calella de Palafrugell amb els pares de la Marie Jo. Per a totes dues és la primera visita a la Costa Brava, i les trobem assaborint un gelat mentre contemplen el capvespre a la platja de Port Bo.

Com van les vacances?

De moment, molt bé. Estem en un resort molt familiar. Al principi ens va decebre una mica que no hi hagués gaires pubs ni massa vida nocturna, però a banda d'això, el lloc ens agrada. Les platges són realment espectaculars. Això sí, ens agradaria que hi hagués una mica més de marxa.

Què és el millor de la Costa Brava?

Hi ha moltes coses que ens sorprenen. L'altre dia vam anar a un bar i ens vam trobar una banda tocant en directe. Ens vam quedar a escoltar-los i ens va encantar l'atmosfera que es creava amb la música, la gent, el mar de fons...

Què fan aquests dies de vacances?

Bàsicament ens estem a la piscina i a la platja. L'altre dia vam anar a explorar unes roques, vam conèixer uns nois francesos que estaven saltant i ens vam acabar tirant nosaltres també.

A banda de Calella, han visitat altres pobles?

No, més aviat ens hem quedat per aquí. Volíem unes vacances de relax.

Han provat la gastronomia local?

Sobretot les begudes! Hem tastat ja la sangria i els mojitos... També vam menjar un dia paella. Hi havia molt de peix i estava boníssima, tot i que ens va semblar cara.

Quants dies es queden?

En total, dues setmanes.

Tornaran més endavant?

Esperem que sí, però si venim soles potser anirem cap a un altre lloc. Ens han dit que Lloret de Mar està molt bé!