Palamós acollirà el proper dimecres, 14 d'agost, la 32a edició de la Mostra de l'Havanera Catalana, organitzada per l'Agrupació Sardanista Costa Brava a l'Arbreda del municipi. Els grups que hi participaran enguany són Norai, Port-Bo, Bergantí i Peix Fregit, així com el cantant Toni Subirana.

La principal característica de la Mostra, tal com el seu nom indica, és que totes les havaneres que s'hi interpreten estan cantades en català. Un altre dels seus trets diferencials és que hi predomina el silenci absolut, i les cançons es van succeint una rera l'altra. Després de tres dècades de mostra, l'Arbreda ja és coneguda amb el sobrenom d'"El Palau de l'Havanera". Al llarg de la seva història, a més, hi han passat alguns dels millors grups d'havaneres de Catalunya i les Illes Balears.

Les entrades, que costen 12 euros en cas de ser numerades i 10 si són generals, es poden adquirir de forma anticipada a l'oficina municipal de Turisme. A més, també es podran comprar entrades el mateix dimecres a partir de les nou, a la taquilla que hi haurà situada al recinte de l'Arbreda. El concert començarà a dos quarts d'onze de la nit.