El muntatge Grinyols va omplir de somriures l'auditori del parc del Castell. Tortell Poltrona va presentar la nova producció del Circ Cric, que endinsa els nens i les nenes en un univers fantàstic

Els pallassos, els acròbates i els músics van ser els personatges d'aquest espectacle de circ que es va presentar divendres al Festival de Peralada amb una escenografia molt atractiva amb una gran muntanya màgica d'ametistes en la qual es van moure tota mena de personatges fantàstics que van mantenir l'atenció i els somriures de la mainada durant 80 minuts.

Els pallassos Tortell Poltrona (Jaume Mateu) i la senyoreta Titat (Montse Trias), es van trobar amb els grinyols, els extraordinaris personatges que viuen a la muntanya i es van anar succeint diferents escenes en les quals no hi van faltar els músics, i els acròbates que van donar forma a un món imaginari, de conte.

Un any més, el Petit Peralada va fer les delícies de petits i grans que van omplir l'auditori del parc del castell d'aplaudiments, d'atencions contingudes seguint les acrobàcies que s'anaven fent a l'escenari, però sobretot van omplir l'auditori de rialles.

Festa de la Música

D'altra, banda, el Festival de Peralada portarà avui la música als carrers de la vila amb l'espectacle I want to be a diva. A partir de dos quarts de set de la tarda, i amb un aforament limitat, tindrà lloc un concert especial en el qual participaran els pianistes Albert Guinovart i Josep Buforn, la soprano Sara Blanch i el Cor Infantil Amics de la Unió, dirigits per Josep Vila. Els intèrprets oferiran obres de Granados, del mateix Guinovart i un ampli repertori d'àries d'òpera. La posada en escena anirà a càrrec del director de teatre Marc Montserrat-Drukker, que debutarà així al festival empordanès.

Peralada encara, doncs, la seva recta final. Demà pujaran al seu escenari The Original Blues Brothers, mentre que Simply Red posarà dimarts el punt i final a l'edició 2016 d'aquest festival, que ha comptat, entre d'altres, amb les actuacions de Pink Martini, El gusto es Nuestro, Ezzio Bosso i l'estrena de la Turandot de Mario Gas.