16 de juliol de 2019
16.07.2019
Diari de Girona

Isona Passola serà la pregonera de la Festa Major de Santa Cristina

La presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català donarà el tret de sortida aquest divendres a cinc dies de festa

16.07.2019 | 00:11
Isona Passola serà la pregonera de la Festa Major de Santa Cristina

La presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, la productora, guionista i directora de cinema Isona Passola, serà l'encarregada de llegir el pregó de la Festa Major de Santa Cristina d'Aro. La lectura es farà aquest divendres, primer dia de la festa, a dos quarts de deu de la nit a la plaça de mossèn Baldiri Reixac. La festa s'allargarà durant cinc dies més, amb un programa que reunirà 39 actes diversos i per a totes les edats. Així, durant els dies festius, des de l'àrea de Festes, s'han programat moltes actuacions musicals, però també la jornada castellera, cursa popular, correfoc, sortides o el supertobogan aquàtic. La principal novetat del programa d'aquest any és el campionat de bàsquet 3x3 que organitzen les àrees de Joventut i Esports amb el CB Cristinenc.

Abans del pregó, els cristinencs i cristinenques ja podran començar a gaudir amb dues activitats amb escuma a la plaça 1 d'octubre de 2017, a partir de les sis de la tarda. Després del pregó, tindrà lloc la sisena edició de Corremenhir, amb la colla castellera Minyons de Santa Cristina i batucada d'animació. El primer dia festiu acabarà amb el concert de l'orquestra Di-versiones a la plaça del Mercat. Abans, com a teloners, a les onze de la nit, actuarà el grup Bipolar.

Al llarg de cada dia festiu s'han programat actuacions musicals, especialment concerts i ball de nit, amb la presència de grups com La Chata Orquestra, Hotel Cochambre, Yo suspendí EGB, Chapó o Kontroversia. Però també hi haurà un concert de guitarra, de rockabilly country, folk irlandès i havaneres amb la colla Jacomet, que tancarà el programa festiu. En l'àmbit musical i local, destaca el concert de joves talents del municipi, que tindrà lloc dimarts a la plaça Mn. Baldiri Reixac.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook