La princesa d'Astúries, Letizia Ortiz, i Penélope Cruz es troben a la llista de les persones més elegants del món, segons una llista elaborada per la revista nord-americana 'Vanity Fair'.

En aquest exclusiu grup de millor vestits també apareixen Cayetana Fitz-James, duquessa d'Alba; el torero Enrique Ponce i la seva dona Paloma Cuevas, així com l'empresari Alejandro Santo Domingo, fill del magnat colombià Juliol Mario Santo Domingo.

Entre els elegits repeteix la primera dama nord-americana Michelle Obama, la seva homòloga francesa Carla Bruni i la pròpia Letizia Ortiz, l'estil de la qual també va convèncer a la coneguda revista al 2008.

Entre els homes va destacar la presència de Brad Pitt i el nou James Bond, Daniel Craig, escollit com uns dels més elegants per aquesta publicació per tercer any consecutiu, i el debut de Barack Obama, qui després d'arribar a la Casa Blanca sembla haver millorat el seu vestidor en vistes de la seva presència en aquesta llista.

Entre els noms de Hollywood es van incloure el de la jove actriu i candidata a un Óscar Anne Hathaway, així com Renée Zellweger, coneguda per interpretar, entre d'altres pel·lícules, les comèdies "El Diari de Bridget Jones".

La cantant Alicia Keys figura així mateix en aquest compendi de famosos, empresaris i aristòcrates amb bon gust del qual va caure Angelina Jolie.

La dona de l'emir de Qatar, Sheikha Mozah, i la presidenta emèrita del Moma (Museu d'Art Modern) de Nova York, Agnes Gund, també tenen el seu lloc entre les millors vestides.