Després de l´escàndol de 'Los Miami' i les seves suposades amenaces contra el presentador Jaime Cantizano, ara és Ana Obregón qui està passant un mal moment per una carta anònima que li fa xantatge i li demanen diners amenaçant amb fer-li mal al seu fill Alex, de 17 anys. La presentadora anava la passada setmana a comissaria amb el pare d'Alex, Alessandro Lequio, per interposar una denúncia per aquesta missiva i va assegurar sentir por per la integritat del seu fill.

En l'escrit presentat per Ana Obregón, i al qual va tenir accés 'Diez Minutos', aquesta ha presentat tots els documents corresponents que proven les amenaces. Segons sembla, el passat 22 d'abril, l'actriu es va trobar en la seva bústia un sobre al seu nom en el qual hi havia un foli manuscrit en gallec amb diversos tovallons de paper també escrits. Dos d'ells estaven també en gallec, mentre que la tercera era en castellà. Al foli constaven una sèrie de dades sobre la seva trajectòria professional i diverses reivindicacions econòmiques.

Per a l'ingrés de la quantitat de 25.000 euros que demanen, l'anònim li facilitava un compte de Caixa Galicia i l'amenaçava assegurant que si no rebia els diners en cinc dies "el seu fill no viuria per explicar-ho perquè la seva mort està planejada, dirigida i a punt de ser conclosa ".

"Vigila les teves espatlles i compleix. El món és un mocador i ens trobarem, així que pensa en la teva família i en la teva gent", s'afegeix en el contingut del sobre, mentre que en una altra es dirigeixen directament a Alex: "Alex, petit, gaudeix mentre puguis perquè si en menys de 5 dies no el tinc ingressat, ja saps!!! O t'imagines".

Davant la Policia, Ana ha assegurat que no té idea de qui pot estar amenaçant la seva família d'aquesta manera. Aclareix que no ha notat vigilància ni seguiment en els últims dies i que no coneix a ningú de procedència gallega amb la qual hagi pogut tenir problemes amb anterioritat.