Poques hores després que l'organització dels premis Goya denunciés dilluns passat el robatori d'unes joies, l'actriu Macarena Gómez acudia a una altra comissaria madrilenya per comunicar que havien entrat al seu domicili i s'havien apoderat d'unes joies de Montblanc que ella i el seu marit, l'empresari gironí Aldo Comas, van lluir a la gala. Fonts pròximes al cas van revelar ahir que la coneguda actriu de la sèrie de televisió La que se avecina va denunciar el robatori dilluns a la nit a la comissaria del districte de Chamberí.

En concret, Gómez va assegurar als agents que li havien sostret del seu domicili uns botons de puny i altres joies de l'esmentada marca que ella i el seu marit havien lluït a la 31a gala dels premis Goya celebrada el passat dissabte a l'hotel Marriot Auditorium de Madrid. Segons les mateixes fonts, en la seva declaració davant els agents, l'actriu hauria assegurat que aquestes joies li havien estat prestades per a l'ocasió perquè, a més, un familiar és representant de la marca.

Macarena Gómez va transmetre a la Policia les seves sospites sobre diverses persones, entre elles uns estilistes que havien estat al seu domicili i altres empleats, en no trobar, va dir, la porta d'entrada forçada, cosa que els investigadors estan analitzant. No obstant això, s'ha descartat que aquest robatori tingui cap relació amb les de les joies Suárez.