28 de novembre de 2017
28.11.2017

Vine a decorar l'arbre de Nadal de Diari de Girona i opta a guanyar un regal

Portan's una bola o un adornament elaborats manualment - Els millors tindran premi: vals-regal i descomptes en diferents establiments

16.12.2017 | 07:09
Vine a decorar l'arbre de Nadal de Diari de Girona i opta a guanyar un regal

Diari de Girona vol celebrar les festes de Nadal amb els seus lectors. En col·laboració amb Alain Afflelou, us convida a que ens porteu boles, adornaments o garlandes per decorar el nostre arbre de Nadal. Això sí, volem que siguin elaborades per vosaltres mateixos i de forma manual. Participar en aquesta iniciativa té premi: tots aquells que ens porteu algun element decoratiu per al nostre arbre entrareu en un concurs i els millors s'enduran premis, vals-regals i descomptes de Wala, Abacus, Somnis, Llibreria Empúries, Frit Ravich i La Crinera.

Hem destablert dues categories: Menors de dotze anys, i a partir de dotze anys. Un jurat format per un expert de COCU Associació Cultural, per un redactor de Diari de Girona i per un representant de l'equip comercial del mateix mitjà decidiran els guanyadors.

Si voleu participar en el concurs, heu de portar els vostres adornaments abans del 20 de desembre. Només acceptarem un adornament per participant.

Aquí teniu la galeria de fotos dels que de moment han participat

Aquest concurs és possible gràcies a la col·laboració i suport d´Alain Affelou, Busquets, Wala, Abacus, Somnis, Llibreria Empúries i La Crinera.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema