El jurat del judici entre Johnny Depp i Amber Heard ha arribat a un veredicte final. Els membres d'aquest han reprès aquest dimecres el seu tercer dia de deliberacions per respondre a unes 40 preguntes que han determinat si els dos actors es difamen mútuament. Així doncs, després d'omplir el qüestionari de les preguntes per prendre la decisió unànime i per formalitzar la decisió del jurat i establir els danys compensatoris a Depp i Heard, el veredicte ha dictat que Amber Heard és culpable per difamació i actuar amb actitud maliciosa i perjudicial per a la imatge de Johnny Depp.

El jurat de set persones, cinc homes i dues dones, al Tribunal de Circuit del Comtat de Fairfax de Virgínia, que va començar a deliberar el divendres a la tarda, ha atorgat a Johnny Depp deu milions de dòlars en danys compensatoris i cinc milions en danys punitius, tal com han recollit diversos mitjans estatunidencs.

El veredicte, no obstant això, s'ha fet de pregar, ja que ha hagut de ser posposat pel fet que diversos membres del jurat s'han oblidat de completar correctament el formulari de veredicte, després de prop de 13 hores de deliberacions.

Depp, qui va presentar aquesta demanda per difamació contra la seva exesposa, no ha estat present durant la lectura del veredicte, ja que tenia un compromís de treball prèviament programat, segons han comunicat els seus representants legals.