L’entorn de Gerard Piqué ha confirmat a EL PERIÓDICO, del mateix grup editorial que aquest diari, que el futbolista i Shakira es van separar fa tres mesos. Va ser llavors quan el jugador va decidir deixar la llar familiar i mudar-se al seu pis de solter, situat al carrer Muntaner de Barcelona, informen les ‘Mamarazzis’, Lorena Vázquez i Laura Fa.

Les dues periodistes també han aconseguit dos detalls més de la ruptura mediàtica: d’una banda, que Piqué atribueix la ruptura al «desgast de la relació», que ha durat 12 anys. Per l’altra, que va ser el jugador qui va prendre la decisió d’emetre el comunicat aquest dissabte després de les notícies que aquest mitjà de comunicació va publicar dies enrere sobre una possible infidelitat i la crisi que patia la parella.

En canvi, les fonts consultades per ‘Mamarazzis’ asseguren que Shakira era partidària d’esperar i analitzar l’evolució dels esdeveniments. 

Ni confirmen ni desmenteixen

L’entorn del jugador «no confirma ni desmenteix» si la causa de la ruptura és la jove rossa de 22 anys amb qui Piqué hauria sigut infidel a Shakira. Tampoc aclareix si el defensa actualment manté una relació amb aquesta dona o una altra.