Segueix-nos a les xarxes socials:

'Oral', la nova cançó de Rosalia i Björk

Els beneficis aniran destinats a posar fi a les piscifactories d'Islàndia i el mal que fan al medi ambient

El desig de besar algú comença aquí

'Oral', la nova cançó de Rosalia i Björk

Aquest divendres 27 d'octubre s'estrena la cançó d'aquestes dues grans artistes, amigues des de fa uns anys i les quals, tenien pendent tornar a col·laborar juntes després de fer-ho en el tema 'Right Thing To Do'. Björk i Rosalia finalitzen l'octubre amb la cançó 'Oral'. 

Els beneficis que aconsegueixin amb aquesta cançó seran destinats a la lluita contra les piscifactories d'Islàndia perquè aquest tipus d'indústria està produint grans i greus canvis medio ambientals a l'illa.

La cançó 'Oral' parla sobre el desig de besar 

Amb la cançó 'Oral' t'entraran ganes de besar

La lletra d'aquest tema la va compondre Björk fa 20 anys enrera, però fins fa poc no va veure l'oportunitat de treure-la a la llum. Quan va escoltar l'últim àlbum de Rosalia, va decidir que ella havia de ser la seva col·laboradora. 

Rosalia en el seu últim àlbum ha destacat per l'estil Reggaeton i això ha estat el que ha cridat l'atenció de Björk. A part, de què ja es coneixien des de feia uns anys i es portaven molt bé. La cantant islandesa va decidir escriure a la cantant catalana per oferir-li la col·laboració. Rosalia no va dubtar a acceptar, tant per l'amistat, per la cançó en si i per lluitar contra el canvi climàtic i el medi ambient.

Prem per veure més contingut per a tu